Nissan Business Finance en doe-het-zelfwarenhuis HUBO slaan de handen in elkaar om de voordelen van ‘private lease’ tot bij de klant te brengen. In winkels over het hele land – en online – kunnen HUBO-bezoekers kennismaken met enkele iconische Nissan-modellen.

Wie deze week een HUBO doe-het-zelfzaak bezocht, merkte hoogstwaarschijnlijk enkele speciale bezoekers op. 40 winkels in België kregen namelijk twee Nissan-ambassadeurs over de vloer: de Nissan MICRA en de Nissan QASHQAI. HUBO-klanten kunnen op die manier kennismaken met de vele voordelen van private lease.

Model van de toekomst

De samenwerking tussen HUBO en Nissan Business Finance, een leasemaatschappij beheerd door Axus nv, geeft consumenten de kans om dieper in te gaan op wat private lease te bieden heeft. De markt opent zich meer en meer voor een all-in formule – Private lease – die consumenten de mogelijkheid geeft om een mobiliteitstraject op maat uit te werken.

Via het digitale platform hoeven de HUBO-klanten bovendien niet langs te gaan bij een concessiehouder; het is slechts één voorbeeld hoe een private leasing alle administratie en werk uit handen neemt van de klant. Dankzij deze speciale promotionele aanbieding krijgen ze de kans om met een hyperuitgeruste MICRA naar huis te gaan vanaf 239 euro per maand. Voor een QASHQAI start dat aan 359 euro per maand voor een goed uitgerust model.

“Private lease beantwoordt aan een nieuwe tendens voor de mobiliteit van de toekomst. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking met HUBO en overtuigd dat we hiermee een breder publiek kunnen aanspreken,” aldus John Windels van Nissan Belux.

De kennismaking bij HUBO loopt af op zaterdag 27 april, maar online kunnen geïnteresseerden nog tot en met 5 mei intekenen op de speciale aanbieding via:

https://hubo.nissanprivatelease.be