Neutrale adviezen en leasingaanbiedingen voor particulieren

Subaru Belux biedt vanaf heden private lease aan. Het Japanse automerk gaat hiervoor een samenwerking aan met Mobilease, een expert in operationele leasing, wagenparkbeheer en private lease. Het contract omvat bijstand, omniumverzekering, BA en rechtsbijstand, dekking bestuurder, verkeersbelasting, BIV, onderhoud en herstellingen en pechverhelping van de auto. Geïnteresseerde klanten kunnen het leasecontract bij Mobilease aanvragen met een keuze uit periodes van twee tot vijf jaar en van 10.000 tot 30.000 km per jaar. De wagen wordt geleverd bij een officiële Subaru-verdeler naar keuze.

Comfort en gemoedsrust 

Met private lease kies je voor comfort en mobiliteit zonder zorgen: je hoeft immers niet in één keer een grote som uit te geven. Daarnaast hoef je je niet zelf te bekommeren over de bijkomende kosten zoals de inschrijving van de auto, de verzekering, de belastingen, het onderhoud en de herstellingen. Dankzij het vast maandelijks bedrag kom je dus nooit voor verrassingen te staan.

Maximale veiligheid voor jonge bestuuders       

‘Private Lease’ is ook een erg interessante formule voor jongere bestuurders. De verzekeringspremie wordt immers berekend op basis van een vaste bonus malus en wordt gespreid over het contract.  Zo wordt private lease heel aantrekkelijk en toegankelijker voor heel wat jonge chauffeurs waar ze anders vaak met een buitensporige risicopremie afgestraft worden.

Luc Gyzels, woordvoerder bij Subaru Benelux: “Het private leasen van een Subaru heeft ook heel wat unieke voordelen ten opzichte van andere automerken. Subaru’s zijn vanaf het instapmodel al standaard rijkelijk uitgerust, ook wat betreft verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen. Chauffeurs hoeven daardoor geen bijkomende buitensporige bedragen betalen voor extra comfort of bepaalde rijhulp- en veiligheidssystemen opofferen.

Renta, de federatie van de Belgische autoverhuurders, verwacht dat het aantal private leasecontracten naar 20.000 groeit tegen het eind van dit jaar. Subaru pikt daarmee in op de stijgende trend van private lease en maakt mobiliteit een stuk toegankelijker voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare wagen.