Ontdek de 5 voordelen van “Private Lease”

Zich achter het stuur zetten van een nieuwe wagen en nadien geen enkele stap meer te hoeven ondernemen behalve het vullen van de tank? Het is voortaan mogelijk met “Private Lease”. Het “all-in” concept bestaat dus voortaan niet meer alleen voor de vakantiegangers, maar voortaan ook voor de automobilist. U heeft uw rijbewijs op zak, zin in een nieuwe wagen en uw budget laat u niet toe om gekke dingen uit te halen, dan is “Private Lease” ideaal voor u. Wacht niet langer om de vele voordelen te ontdekken van deze verhuurformule waarbij alle diensten inbegrepen zijn voor een gematigd en beheerst budget van A tot Z.

  1. Een formule die bereikbaar is voor iedereen zodra men het rijbewijs op zak heeft ;
  2. Onklopbare voorwaarden om over een nieuwe wagen te beschikken ;
  3. Alle diensten (verzekeringen, onderhouden, herstellingen, banden, bijstand 24/24 en 7/7, rijbelasting, BTW en afschrijvingen) zijn inbegrepen met uitzondering van de brandstof ;
  4. Er wordt geen enkele bijdrage geëist, u betaalt enkel het gebruik van het voertuig ;
  5. Een transparant contract met voorwaarden die makkelijk te begrijpen zijn.

Kom zelf ontdekken waarom steeds meer Belgen overgaan op “Private Lease” om hun nieuwe wagen te financieren. En gezien de “bodemprijzen” die de fabrikanten hanteren ten gevolge van het “Autosalon”, zal deze formule nog lang niet verdwijnen.